minden-egyben moduláris szoftverplatform

Alakítsa át az igényeket teljesen testre szabott szoftverré kódolás nélkül

Tárja fel vállalkozása teljes potenciálját dibizma lowcode/nocode platformjával, ahol az innováció találkozik a hatékonysággal. Készítsen bonyolult webalkalmazásokat a semmiből heteken belül, több mint 100 funkciót felvonultató eszközkészletünk segítségével, amely minden üzleti igényt kielégít – mindezt a hagyományos kódolás bonyolultsága nélkül.

Hatékony táblák és nézetek: könnyen kezeljük a komplexitást

Növelje működési hatékonyságát a Dibizma intuitív tábláival, amelyek különböző nézeteket kínálnak – táblázatokat, kanbant, Gantt-diagramokat és naptárakat –, minden egyes tábla intelligens szűrőkkel van felszerelve a célzott feladatkezelés érdekében. Kapcsolja össze az adatokat és a munkafolyamatokat zökkenőmentesen dinamikus összekötő képességeinkkel, biztosítva az információ áramlását oda, ahol arra a legnagyobb szükség van. A táblák közötti szinergia leegyszerűsíti a bonyolult folyamatokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy páratlan tisztasággal és könnyedséggel navigáljanak és kezeljenek feladatokat.

Egyszerűsített munkafolyamat-kezelés: hatékonyság minden lépésben

dibizma könnyedén kezeli és automatizálja még a legbonyolultabb ügyfél folyamatokat is. Dinamikus szabályok beállításával a felhasználók új táblaelemek létrehozását indíthatják el, vagy célzott e-mail kampányokat kezdeményezhetnek bizonyos kritériumok vagy a platformon belüli tevékenységek alapján. Ez nem csupán a műveletek egyszerűsítését jelenti, hanem biztosítja, hogy a munkafolyamatok pontosan igazodjanak minden egyes vállalkozás egyedi követelményeihez, ezáltal növelve az általános termelékenységet és reagálási képességet.

Zökkenőmentes integráció egyszerűen

dibizma egyszerűvé teszi külső rendszerekhez a kapcsolódást egyszerű, mégis erőteljes megoldást kínálva SOAP és REST API integrációkhoz. Egyetlen kódsor írása nélkül, intuitív hozzárendelési eszközünkkel erős kapcsolatokat hozhat létre. Ez a megközelítés lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli integrációt korlátlan szolgáltatásokkal és platformokkal, biztosítva, hogy dibizma megoldása tökéletesen illeszkedjen meglévő digitális ökoszisztémájába. Az autentikáció és mezőhözrendelés a platformon belül kezelt, egyszerűsítve a folyamatot és hozzáférhetővé téve minden technikai szintű felhasználó számára.

Low-code testreszabás: egyedi fejlesztések könnyedén

dibizma alapvetően egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódolás nélkül hozzanak létre és kezeljenek alkalmazásokat. Ugyanakkor tudatában vagyunk annak, hogy bizonyos esetekben szükség lehet speciális, személyre szabott funkciókra. Erre ad megoldást fejlesztői környezetünk, amely lehetőséget biztosít arra, hogy specifikus kódokat illesszen be ott, ahol a teljesen kód nélküli megoldások korlátokba ütköznek. Ezáltal még a legspeciálisabb igények és legösszetettebb munkafolyamatok is megvalósíthatók, lehetővé téve az alkalmazás finomhangolását és funkcióinak pontos beállítását.

Teljeskörű, moduláris szoftverplatform az Ön egyedi alkalmazásához

Franziskanerstraße 16
81669 Munich

Germany

info@dibizma.com

Copyright © 2024 Dibizma GmbH. All rights reserved.