Páratlan gyorsasággal testre szabott, precíz megoldások készítése

Tapasztalja meg dibizma erejét: Fordítsa le a komplex feladatokat egyszerűsített műveletekké moduláris, elem-alapú szoftverarchitektúránkkal.

Nemzetközileg elismert márkák bíznak bennünk

Az Ön előnyei egy pillantásra

Teljesen rugalmas, végponttól végpontig terjedő moduláris szoftverplatform, amely támogatja még a legspecifikusabb és legbonyolultabb folyamatokat is

A bevezetés csak heteket vesz igénybe

hónapok vagy évek helyett, lehetővé téve a megtakarítási és fejlesztési lehetőségek 8-10-szer gyorsabb megvalósítását

A rugalmasságot a kódolást nem igénylő

és low-code szoftverbelépési pontok biztosítják, így nem függ drága szoftverfejlesztőktől

A belső folyamatfelelőse

és kompetencia központja, vagy megbízható külső folyamat-tanácsadói csapata képes az üzleti logikát szállítani az első telepítéshez és a további fejlesztésekhez

Mesterséges intelligencia által vezérelt logikatervezés

Platformunk az AI-asszisztensünk segítségével, tégláról téglára építi fel a bonyolult üzleti logikát, átültetve az összetett üzleti igényeket pontos alkalmazáskonfigurációkba, biztosítva ezzel a zökkenőmentes és intuitív fejlesztési folyamatot.

Az Ön üzleti logikája irányítja

az alkalmazást, és nem fordítva

A mesterséges intelligencia motor

garantálja a legjobban illeszkedő üzleti folyamatokat a konfiguráció során, ami átfogó kimeneti minőséget és minden folyamat végrehajtásához a legjobb osztályba tartozó idő-érték arányt eredményez.

Foglaljon le egy bemutatót

Tárja fel teljes potenciálját a dibizma moduláris rugalmasságával

Az üzleti logika megalkotásában dibizma egy átfogó funkciókészletet használ, hasonlóan ahhoz, ahogy mondatokat alkotunk az ábécéből, lehetővé téve részletes, személyre szabott üzleti narratívák létrehozását. Ez a moduláris megközelítés, melyet egy mesterséges intelligencia asszisztens is gazdagít, dinamikus és pontos alkalmazásfejlesztést biztosít, amely az Ön egyedi üzemeltetési igényeire szabott.

Foglaljon le egy bemutatót

Felgyorsított piaci reagálási képesség

dibizma használatával megszerzi azt az agilitást, amely lehetővé teszi személyre szabott üzleti megoldások gyors bevezetését, biztosítva, hogy működése versenyképes maradjon dinamikus üzleti környezetben. Ez a képesség nem csak versenyelőnyt eredményez, hanem jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket, javítja a szolgáltatások minőségét, elősegítve ezzel a gyors növekedést és a vevői elégedettséget.

Jelentős csökkenés az üzemeltetési költségekben

dibizma platformjának használatával a vállalkozások jelentős munkaerő-megtakarításról és üzleti növekedésről számolnak be, miközben gyors megtérülést érnek el, gyakran már csak 3 hónap alatt visszanyerve a bevezetési költségeket. Ez a hatékonyság tovább növekszik a jelentősen alacsonyabb projekt overhead költségekkel, mivel megoldásunk a projekteket 8-10-szer gyorsabban fejezi be, mint a hagyományos egyedi szoftverfejlesztés, minimalizálva ezzel az előzetes befektetéseket és az átdolgozással kapcsolatos költségeket.

Közvetlen hatás páratlan implementációs sebességgel

Jelentősen lerövidítjük az implementáció hosszát, lehetővé téve egyedi, végponttól végpontig tartó üzleti alkalmazások létrehozását heteken belül, miközben csökkentjük projektje kockázatait – hónapokat vagy akár éveket igénylő fejlesztéseket változtatunk azonnali eredményekké.

Fokozott ügyfél-elégedettség és lojalitás

Ezt dibizma képességével érjük el, hogy gyorsan alkalmazkodjon a piaci változásokhoz és az ügyfél igényekhez, biztosítva, hogy szolgáltatásai relevánsak és kiváló minőségűek maradjanak a gyorsan változó környezetben. Ez a gyorsaság javítja az ügyfelek és a munkatársak élményét, elősegítve a lojalitást és egy tartós versenyelőny kialakítását az Ön iparágában.

Rugalmas és hatékony ellátásilánc-menedzsment

dibizma segítségével az ellátási lánc és a beszerzés területén a vállalatok gyorsan alkalmazkodhatnak a piaci kereslet változásaihoz, az ellátási lánc zavaraihoz és a szabályozási követelményekhez, növelve ezzel az agilitást, miközben felgyorsítja a tranzakciók idejét, ami növeli a műveleti hatékonyságot, minimalizálja az emberi hibákat és biztosítja az adatpontosságot. A beszállítók integrációja dibizma segítségével jobb beszállítói kapcsolatokat eredményez: a beszállítói teljesítmény valós idejű áttekintésével és az együttműködés ösztönzésével a vállalatok erősebb kapcsolatokat építhetnek ki a beszállítókkal, jobb feltételeket tárgyalhatnak ki és csökkenthetik a kockázatokat. Az ellátási lánc menedzsment és a beszerzési funkciók dibizma használatával átalakíthatják a műveleteket, elősegíthetik a hatékonyságot, csökkenthetik a költségeket és fenntartható növekedést biztosíthatnak a vállalat számára egy versenyképes piacon.

Fókuszáljon az értékteremtő tevékenységekre

dibizma bevezetése lehetővé teszi a munkafolyamatok egyszerűsítését és az értéket nem teremtő tevékenységek kiküszöbölését, összhangban a LEAN elvekkel. Ez biztosítja, hogy a folyamatok hatékonyság és hatásosság szempontjából optimálisak legyenek, közben pedig lehetővé teszi a vizuális menedzsment technikák, mint például a Kanban táblák vagy digitális irányítópultok alkalmazását, amelyek valós idejű betekintést nyújtanak a munkafolyamat állapotába, lehetővé téve a jobb döntéshozatalt és problémamegoldást. dibizma segítségével 100%-ban megszüntetheti a manuális adminisztrációt és az értéket nem képző tevékenységeket, automatizálva őket. Ez felszabadít kapacitásokat, amelyeket az Ön alapvető értékteremtő tevékenységeire fordíthat, több üzletet generálva.

Eljutni üzleti tevékenységének csúcsára

dibizma automatizációs funkciói elősegítik a folyamatos fejlődést, mivel részletes adatokat és elemzéseket biztosít a folyamatok teljesítményéről. Ezáltal a csapatok képesek felismerni a fejlesztésre szoruló területeket, gyorsan bevezetni az újításokat, növelni a folyamatok stabilitását, valamint hosszú távon nyomon követni a javítások hatását. A platform segítségével azonosíthatók és kiküszöbölhetők a feleslegessé váló lépések a folyamatokban, mint például a túltermelés, a túlzott készletezés, a felesleges szállítások, a felesleges várakozások vagy a hibák. Ezek minimalizálásával optimalizálhatja az erőforrás-használatot és csökkentheti a költségeit. Mindezek eredményeként dibizma hozzájárulhat ahhoz, hogy versenyelőnyre tegyen szert az Ön szektorában. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban, magasabb minőségben és alacsonyabb költségek mellett kínálja termékeit/szolgáltatásait, ezzel megerősítve piaci vezető pozícióját.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most! Egy munkanapon belül válaszolunk.

Zökkenőmentes bevezetés és rugalmas üzleti logika alkalmazása.

Teljeskörű, moduláris szoftverplatform az Ön egyedi alkalmazásához

Franziskanerstraße 16
81669 Munich

Germany

info@dibizma.com

Copyright © 2024 Dibizma GmbH. All rights reserved.